Despre badi.md

Încă din timpuri recente

BAEHR e un brand exclusiv German .

De 70 de ani, compania germană este lider recunoscut pe piața internațională a produselor cosmetice profesionale. Ceea ce ne deosebește de alții este nu numai îngrijirea specială, dar și proprietățile vindecatoare ale fiecărui produs BAEHR. Apartenența acestora la categoria cosmeticelor profesionale impune respectarea pe deplin a standardelor de calitate

Tehnologii din Germania au demonstrat că cele mai problematice picioare pot fi nu numai sănătoase, ci și frumoase. Statele europene au acceptat cu entuziasm descoperirea oamenilor de știință germani, deoarece pedichiura hardware are un avantaj important. Igiena și dezinfecția cu o pedichiură este calitativ diferită de una tunsă. În acest sens, majoritatea țărilor UE au interzis pedichiura clasică ca atare. Creatorii domeniului podologiei au stabilit inițial standarde înalte chiar și în timpul metodelor hardware.

01

Cosmeticele BAEHR au devenit una dintre primele produse cosmetice relevante. În 1949, un antreprenor din Hamburg, Gustav Bayer, a creat o preocupare pentru producția de înaltă calitate. cosmetice podologice. Din prima zi de producție și până astăzi, îndeplinește toate cele mai înalte standarde de calitate. Acest lucru este confirmat de certificarea ISO (9001:2008, 13485:2010), ceea ce înseamnă pentru dumneavoastră: control și îmbunătățire constantă a calității.

02

Badi.md este reprezentantul exclusiv al brandului BAEHR în Republica Moldova. Abordarea profesională a muncii, precum și calitatea fără cusur a produselor cosmetice, au permis companiei să devină unul dintre furnizorii de top de produse cosmetice.

03

Implementarea constantă a dezvoltărilor oamenilor de știință și utilizarea exclusivă a componentelor naturale extrem de active au devenit o garanție a perfecțiunii cosmeticelor pentru îngrijirea picioarelor și a mâinilor. Linia „PediBaehr” vă permite să lucrați eficient cu podologia, eliminând orice probleme ale picioarelor. Datorită celei mai largi game de produse cosmetice, gama de servicii din salonul tău de înfrumusețare va dobândi culori noi.

Istoria brandului DIDIER LAB

a început în Paris, Franța. Este un brand global care oferă produse profesionale de îngrijire a unghiilor și de producerea a lor, o Academie de formare profesională și servicii cosmetologice de manichiură. Creat pentru a cuceri, transmite cele mai înalțătoare pasiuni în materie de modă.

Marca DIDIER LAB este unică datorită abordării sale inovatoare, nu doar ca brand dar și pentru produsele de înaltă calitate. Un element important al producției DIDIER LAB este paleta bogată de culori atrăgătoare, elaborate în conformitate cu tendințele recente în îngrijirea și designul unghiilor. În plus, acest brand acordă o atenție deosebită protecției stratului de bază al unghiilor, nedeteriorînd-ul. Componentele sunt selectate cu grijă până când se găsește combinația perfectă de ingrediente pentru fiecare produs în parte.

01

Sistemul francez a avut grijă să reintregească noțiune brandului DIDIER LAB, înființind și o Academie care ar permite instruirea meșterilor în domeniu, dar și a celor care își doresc o perfecționare. Tehnologiile avansate și calitatea înaltă a produselor permit însușirea într-un timp record a tehnicilor de realizare a manichiurii și pedichiurii. Astfel, cursul de bază durează doar cinci zile, timp în care meșterii în devenire sunt instruiți, teoretic și practic, de instructori calificați, după cele mai inovative metode, folosind utilaj performant de ultimă generație

02

Exclusivitatea Academiei DIDIER LAB din Moldova constă în faptul că instructorii sunt certificați de către Academia franceză DIDIER LAB iar la finele cursurilor se oferă diplome certificate la nivel european, fapt ce permite practicarea acestei meserii și peste hotarele țării.

Ocean Pharm este o companie farmaceutică

specializată în producerea și distribuția medicamentelor de înaltă calitate. Compania noastră este angajată în îmbunătățirea sănătății și bunăstării oamenilor prin furnizarea de medicamente eficiente și sigure. Suntem dedicați cercetării și dezvoltării de noi medicamente pentru a combate bolile și afecțiunile complexe.

Echipa noastră de experți în domeniul farmaceutic lucrează neobosit pentru a găsi cele mai bune soluții terapeutice și pentru a asigura calitatea produselor noastre. În plus, Ocean Pharm respectă cele mai înalte standarde de siguranță și de etică în toate aspectele afacerii noastre.

SPIRULARIN de la Ocean-Pharma, Germania.

Datorită proprietăților antimicrobiene unice și în același timp complet inofensive pentru organismul uman, produsele SPIRULARIN au fost recunoscute în mai multe țări din întreaga lume datorită metodelor inovative și ingredientelor bioactive. Componenta de bază a acestora este spirulina cunoscută pentru eficiența ei în rezolvarea cu succes a problemelor dermatologice estetice.

În natură, cînd ciupercile atacă microalgele, acestea din urmă produc o enzimă specială numită chitonaza, care distruge cu succes celulele fungice. Un astfel de mecanism de apărare este utilizat și în cazul produselor SPIRULARIN, care, datorită componenței naturale, fără coloranți nocivi, hormoni și conservanți, sunt pe deplin ecologice și compatibile pielii la nivel biochimic. Astfel, ele nu crează dependență, sunt eficiente la orice vârstă și pot fi aplicate sigur o perioadă lungă de timp.